Forn de llenya / Horno de leña

BN1HornoRustic som professionals de la construcció. Especialitzats en el muntatge / manteniment de forns de llenya i forns de biomassa.

Som muntadors e instal.ladors. Arribem allà on Vtè. vulgui, sigui dins o fora de Catalunya.

El nostre sistema consisteix en instal · lar el forn de fang refrectari, natural de Pereruela (Zamora), directament a casa del client i així poder arribar a llocs que, amb el que pesen un cop muntats (suma del forn refrectari més aïllants), seria impossible accedir-hi.

Esculli el lloc, l’assessorem i li instal · lem amb un dia. En interior, exterior, cases, masies, àtics, restaurants, pizzeries … en qualsevol lloc i forma ho fem possible. Trii l’acabat que vulgui si així ho desitja i li disenyem un forn personalitzat.

………………………………………………………………………………………………………..

HornoRustic somos profesionales de la construcción.  Especializados en el montaje / mantenimiento de hornos de leña y hornos de biomasa.

Somos montadores e instaladores  Llegamos donde Vd. quiera, sea dentro o fuera de Cataluña.

Nuestro sistema consiste en instalar el horno de barro refractario  natural de Pereruela (Zamora), directamente en casa del cliente y así poder llegar a lugares que, con lo que pesan una vez montados, (suma del horno refractario más aislantes), sería imposible acceder.

Elige el lugar, le asesoramos y se lo instalamos  en un día. En interior, exterior, en casas,  masías,  áticos, restaurantes, pizzerías… en cualquier lugar y forma lo hacemos posible. Elija el acabado que desee y le diseñamos un horno personalizado.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.