Preus/ Precios

Preu FORN DE LLENYA per muntar a domicili de 90 cm, 100 cm o 120 cm…  (la mida del forn s’incrementa 30 cm de diametre un cop acabat per els aïllants)               

Inclou: Assessorament, material i muntatge del forn directament al lloc sol · licitat; Forn de fang refractari (fet a mà, Pereruela) més els aïllants de 1ª qualitat (com llana de roca de 700º, arlita, porlan i M80), porta de ferro, termòmetre, joc 4 estris per forn, tir de fums i xemeneia 1 mtr.

*En cas de voler el forn muntat de taller, s’ha de disposar d’un pont grua per poder-lo traslladar, degut al seu pes que un cop muntat arriba a pesar 500 kg.

Base per el forn de llenya

En cas de no tenir una base per al forn de llenya, HornoRustic li ofereix la construcció de les següents opcions: base metàl·lica, base de fusta o base d’obra vista. Totes elles amb les condicions necessaries per aguantar el pes dels nostres forns.

No ho dubti més..  Us assessorem i aconsellem la mida, el lloc més adequat i instal·lem el forn de llenya en un sol dia.

Per preus i consultes, enviar e.mail:

hornorustic@gmail.com o bé trucant al 937.268.166 / 647.139.063

lote horno de leña

Kit de forn de llenya abans de muntatge
Kit horno de leña antes de montaje


forn de llenya a un restaurant Horno de leña en un restaurante

forn muntat amb  base metàlica
Horno montado con base metalica

…………………………………………………………………………………………..

 

Precio HORNO DE LEÑA para montar a domicilio de 90 cm, 100 cm o 120 cm … (el tamaño del horno se incrementa 30 cm de diámetro una vez terminado debido a los aislantes)

Incluye: Assessoramiento, material y montaje del horno directamente en el sitio solicitado; Horno de barro refractario (hecho a mano, Pereruela) más los aislantes de 1ª calidad (como lana de roca de 700º, arlita, Porlan y M80), puerta de hierro, termómetro, juego 4 utensilios para horno, tiro de humos y chimenea 1 mtr.

* En caso de querer el horno montado de taller, deberan disponer de un puente grúa para poderlo trasladar, debido a su peso que una vez montado llega a pesar 500 kg.

Base para el horno de leña En caso de no tener

HornoRustic le ofrece tambien la construcción de las siguientes opciones: base metálica, base de madera o base de obra vista. Todas ellas con las condiciones necesarias para aguantar el peso de nuestros hornos.

No lo dude más ..  Le asesoramos y aconsejamos el tamaño, el lugar más adecuado y le instalamos el horno de leña en un solo día.

Para precios y consultas,

enviar e.mail: hornorustic@gmail.com  o bien llamando al 937 268 166/647 139 063

 

 

Anuncios